Måns krönika: Mögeltankar

Krönika
1

KRÖNIKA. Asså, jag måste flytta allt skit från mitt skåp. Det där möglet är så jobbigt!  Man blir trött och illamående av det och nu måste alla trängas i skåprummet i arbetslag 8. Och där nere är det ju heller inte klart än.

Av Måns Lundemo

Min tyska är i någon annan sal som man aldrig vet om. Samt SO och matte som är lite överallt just nu. Men det allra värsta är att det ser ut som ett jävla bombnedslag i skolan.

Asså, 100 elever har nu flyttat ner till Tessin bara för att det möglar. Jag vet inte hur många av er som läser som har känt av det, men jag har känt mig fett illamående och trött i just det klassrummet de håller på med i arbetslag 8 just nu. Jag tror inte att det är en slump. Och min kompis som är allergisk mot mögel har det ganska svårt.

Det tar ju en jävla tid att fixa det. Jag menar hur svårt kan det vara, jag har knappt sett folk jobba med det. Jag hörde att där nere skulle vara klart till v.10. Nu är det v. 11… 

Men jag ska nog inte klaga så mycket med tanke på att jag är inte är så drabbad, bara flyttning av mitt skåp och illamående. Andra är ju allergiska för det, eller åttorna som tvingas flytta till Tessin…

 

Läs också om Omegas mögelkatastrof här

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Krönika
1
Här är mordfallen som aldrig utreds

KRÖNIKA. Föreställ dig själv, uppväxt med miljontals andra som inte anses vara värda någonting. Du tvingas leva på en liten yta. Oftast inte större än tre kvadratmeter. Du är inte ensam, du blir knuffad och klämd tills livsglädjen i dina ögon försvinner och övergår till ett enda stort mörker. Varje …

Krönika
Kom igen nu! Vi måste börja ta hand om oss!

KRÖNIKA. Fler måste börja träna! Det är en av de bästa sakerna jag vet. Man får en sån skön känsla när man avklarat ett pass eller lyft ett nytt personbästa (pb). Gymmet öppnar en hel ny värld med människor och man får många bra vänner. Det är inte bara roligt …

Krönika
3
Mitt extra plagg

KRÖNIKA. “Förbjud slöjan i svenska grundskolan”, “Fick inte jobb på SAS – för hon bar slöja”, “Frisör vägrade släppa in kvinna i hijab” Det här mina vänner är ett par exempel på saker som ständigt kommer upp, både på sociala medier men även i det verkliga livet. Jag är inte …