Fler gluten- och laktosfria glassar!

 

Bildresultat för glass i stora lass

På sommaren vill man förstås ha en glass, men det är inte alla som kan äta det. Det finns laktos- och glutenintoleranta som får ont i magen om de får i sig gluten eller laktos och det finns inte många glassar i GB GLACE sortiment som är fria från laktos och gluten.

Glass är gott och jag själv som är laktosintolerant älskar GB:s sandwichglass, men jag blir dålig i magen av att äta den eftersom den innehåller laktos, därför tycker jag att de borde ta in fler laktosfria och glutenfria alternativ som är mer av de populära glassarna som sandwich, daimglassen, 88:an och magnumglassarna som jag tycker är mums.

Jag vill inte köpa ett helt glasspaket och strutar för att behöva göra min egen glass, jag vill kunna köpa en glass från GB:s sortiment. Vad är det här för diskriminering GB håller på med mot laktos- och glutenintoleranta?

Jag vill även flika in att det är väldigt dyrt med laktos- och glutenfri kost, men varför är det så? Det är som om vi straffas för att vi inte kan äta laktos eller gluten.

Jag vill kunna äta en god glass i sommar utan några stora problem.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *