Vinnaren av veckans foto är:

Tävlingar

VECKANS FOTO. Nuradin Ahmed Osman i 9m!

Med sitt foto ”Tomt i biblioteket” där biblioteket har en misstänkt lutning. Kanske en kommentar till hela Omega-skolans situation just nu…

Nuradin kan hämta en biobiljett i biblioteket!

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tävlingar
Tävling! Hur många kilo kaffe säljer caféet på en vecka?

TÄVLING. Var med i Redaktionens tävling och gissa på hur många kilo kaffe som caféet på Omega säljer på en vecka! Vinn en fikabiljett på 50 kronor i caféet! Den som kommer närmast rätt svar vinner. Om två deltagare har samma svar så kommer vi att lotta. Fikabiljetten kan lösas …

Tävlingar
Vinnaren i tävlingen är…

TÄVLING. Abdullahi Osman Hussein i 9n! Det rätta svaret är att caféet på Omega en vanlig dag säljer 120 mackor. Abdullahi hade gissat på 111 mackor och var klart närmast. Vinsten är en fikabiljett på 50 kronor vilken kan hämtas i biblioteket! Grattis, Abdullahi! Vi återkommer med fler frågor efter …

Tävlingar
Tävling! Vinn presentkort på 50 kr i Omegas café!

TÄVLING. Var med i Redaktionens tävling och gissa på hur många mackor som caféet på Omega säljer en vanlig dag! Vinn en fikabiljett på 50 kronor i caféet! Den som kommer närmast rätt svar vinner. Om två deltagare har samma svar så kommer vi att lotta. Fikabiljetten kan lösas in …