Och vinnaren i tävlingen är…

Tävlingar

TÄVLING. Mohamed i 9n!

Det rätta svaret är att caféet på Omega en vanlig vecka säljer 10 kilo kaffe. Mohamed hade gissat på 8,2 kilo och var närmast.

Vinsten är en fikabiljett på 50 kronor och den hämtas i biblioteket!

Grattis, Mohamed!

Vi återkommer med fler frågor snart!

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tävlingar
Och vinnaren i tävlingen är…

TÄVLING. Abdullahi i 9n för andra gången! Det rätta svaret är att den högsta summan som satts in i kiosken är 500 kronor. Abdullahi prickade in just 500 kronor. Vinsten är en fikabiljett på 50 kronor och den hämtas i biblioteket! Grattis, Abdullahi! Nu är det slut med tävlingar för …

Tävlingar
Ny tävling: Vilken är den största summan pengar som satts in i kiosken?

TÄVLING. Var med i Redaktionens tävling och gissa på vilken som är det största summan pengar som har satts in på caféet på Omega! Vinn en fikabiljett på 50 kronor i caféet! Den som kommer närmast rätt svar vinner. Om två deltagare har samma svar så kommer vi att lotta. …

Tävlingar
Tävling! Hur många kilo kaffe säljer caféet på en vecka?

TÄVLING. Var med i Redaktionens tävling och gissa på hur många kilo kaffe som caféet på Omega säljer på en vecka! Vinn en fikabiljett på 50 kronor i caféet! Den som kommer närmast rätt svar vinner. Om två deltagare har samma svar så kommer vi att lotta. Fikabiljetten kan lösas …