Måns krönika: Värsta helgen någonsin!

Krönika

KRÖNIKA

Av Måns Lundemo

Tänk dig nu att du har satt dig i soffan, slagit på din favoritserie och är på väg att hämta chips. Du öppnar skåpet där du brukar ha chipsen och du ser att de är slut. ”Fan, äh jag tittar bara i godisskåpet istället”, tänker du men när du öppnar där så är det även slut. ”Vafan har vi inget hemma??” Du åker iväg till Ica och de har stängt. ”Helvete…”. Du åker istället iväg till Coop för du vet att de stänger senare. Du kommer in i affären där du går till chipshyllan. Men du kan inte hitta den, det är som den är helt borta. Du frågar en i kassan vart chipshyllan är och han visar vägen. Det enda du kan se är en ynka liten påse salt och vinägerchips. Du tänker att de chipsen vill väl ingen ha och åker istället till Willys. Där är det också stängt och du åker hem igen. ”Fan, när jag äntligen skulle titta på min favoritserie.” Du sätter dig ner och tänker att du ska titta på den men den är ju slut för länge sedan. ”Juste, får väl se den på internet” Du slår på din dator och söker upp den, men den är tydligen endast remium.  ”Jaha antar att jag inte ens kan titta på den.” Varför ska man ha en sån här otur? Det enda du ville var att titta på din serie men du sumpade din chans.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Krönika
Markägarnas värsta fiende hissar vit flagg!

KRÖNIKA. Nu nalkas våren, solen gör det den borde och den stora delen av vår befolkning som är pollenallergiker får sin årliga dos av rampljus. Just som jag skriver detta behöver behöver jag ducka för trötta humlor som kommer farande. För mig betyder det bara en sak, det är dags …

Krönika
Coronaviruset från yngres perspektiv

KRÖNIKA. I början skämtade jag om det men nu är det på riktigt, jag pratar om covid-19 även kallat coronaviruset. När jag först hörde talas om covid-19 så var jag inne och scrollade på Instagram när jag då fick upp en video när en person skämtade om det eftersom det …

Krönika
Sociala medier

KRÖNIKA. Det är bara ett klick sen är jag inne på den plattformen där alla kan skriva till mig, där alla kan se min fritid och mina selfies. Det enda jag ser på Instagram just nu är botoxfyllda läppar, influencers som står och putar med rumpan samtidigt som dom gör …