Måns krönika: Värsta helgen någonsin!

Krönika

KRÖNIKA

Av Måns Lundemo

Tänk dig nu att du har satt dig i soffan, slagit på din favoritserie och är på väg att hämta chips. Du öppnar skåpet där du brukar ha chipsen och du ser att de är slut. ”Fan, äh jag tittar bara i godisskåpet istället”, tänker du men när du öppnar där så är det även slut. ”Vafan har vi inget hemma??” Du åker iväg till Ica och de har stängt. ”Helvete…”. Du åker istället iväg till Coop för du vet att de stänger senare. Du kommer in i affären där du går till chipshyllan. Men du kan inte hitta den, det är som den är helt borta. Du frågar en i kassan vart chipshyllan är och han visar vägen. Det enda du kan se är en ynka liten påse salt och vinägerchips. Du tänker att de chipsen vill väl ingen ha och åker istället till Willys. Där är det också stängt och du åker hem igen. ”Fan, när jag äntligen skulle titta på min favoritserie.” Du sätter dig ner och tänker att du ska titta på den men den är ju slut för länge sedan. ”Juste, får väl se den på internet” Du slår på din dator och söker upp den, men den är tydligen endast remium.  ”Jaha antar att jag inte ens kan titta på den.” Varför ska man ha en sån här otur? Det enda du ville var att titta på din serie men du sumpade din chans.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Krönika
Vinnaren i månadens krönika i maj!

MÅNADENS KRÖNIKA. Månadens krönika i maj är… Nada Almunajed med sin krönika ”Vad säger mitt utseende om vem jag är?”!!! Ellen vinner en biocheck som kan hämtas ut i biblioteket på Omega. Fredrik Ericsson på Södermanlands nyheter (se bild på honom nedan) har varit jury och läst alla krönikor som …

Krönika
Värsta miljöboven är du själv

KRÖNIKA. Häromdagen satt jag och mamma som vanligt spikade vid tv:n framför ett naturprogram. Det är numera något vi har satt i vana. Även fast vi har sett flertaliga naturprogram redan är vi alltid lika fascinerade av hur otroligt häftig naturen är och hur många speciella djur det finns runtom …

Krönika
Varför ska det här bestämma över min framtid?

KRÖNIKA. ”Tänk på din framtid Selma! Detta är bra att kunna när du går i gymnasiet! När du är vuxen så kommer du ångra att du inte jobbade hårdare och fokuserade bättre under lektionerna. Tänk på det du!” Under hela vår skolgång har vi fått höra saker som de här. …