Måns krönika: Värsta helgen någonsin!

Krönika

KRÖNIKA

Av Måns Lundemo

Tänk dig nu att du har satt dig i soffan, slagit på din favoritserie och är på väg att hämta chips. Du öppnar skåpet där du brukar ha chipsen och du ser att de är slut. ”Fan, äh jag tittar bara i godisskåpet istället”, tänker du men när du öppnar där så är det även slut. ”Vafan har vi inget hemma??” Du åker iväg till Ica och de har stängt. ”Helvete…”. Du åker istället iväg till Coop för du vet att de stänger senare. Du kommer in i affären där du går till chipshyllan. Men du kan inte hitta den, det är som den är helt borta. Du frågar en i kassan vart chipshyllan är och han visar vägen. Det enda du kan se är en ynka liten påse salt och vinägerchips. Du tänker att de chipsen vill väl ingen ha och åker istället till Willys. Där är det också stängt och du åker hem igen. ”Fan, när jag äntligen skulle titta på min favoritserie.” Du sätter dig ner och tänker att du ska titta på den men den är ju slut för länge sedan. ”Juste, får väl se den på internet” Du slår på din dator och söker upp den, men den är tydligen endast remium.  ”Jaha antar att jag inte ens kan titta på den.” Varför ska man ha en sån här otur? Det enda du ville var att titta på din serie men du sumpade din chans.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Krönika
Sluta säg att Snape är en bra person

KULTUR/NÖJE. Varning för spoilers om man inte har läst alla Harry Potter böcker. Severus Snape är en väldigt välskriven karaktär. Från första boken sågs han bara som en mobbare men visade sen sig att vara en dubbelspion. Det var i sista boken som han hjälpte Fenixorden att vinna kriget. Men …

Krönika
Den enda folk pratar om…

KRÖNIKA. Corona, covid-19 har påverkat många liv, har tagit många liv. Människor sätts i karantän, människor väljer karantän, människor hamstrar mat, läkemedel och affärer står tomma. Covid-19. Jag följer inte aktivt nyheterna, varken innan den stora pandemin kom eller nu när den är här och flåsar oss i nacken. Jag …

Krönika
Läsning är inte bara ett roligt tidsfördriv

KRÖNIKA. Läsning är väldigt viktigt, det tror jag att de allra flesta vet. Men det som många inte vet är hur mycket läsningen kan påverka en person, hur mycket läsningen betyder för ens mentala utveckling och vad det egentligen är som läsningen påverkar. Läsning är viktigt, det är viktigt att …