Ny tävling: Veckans bild

Tävlingar

TÄVLINGAR. Skoltidningen sätter igång en tävling som kommer att pågår resten av vårterminen. Det handlar om att ta en bild under skoldagen som sedan skickas in till oss. Vi utser sedan en vinnare varje vecka fram till sommarlovet. 

Exempel på hur en bild skulle kunna se ut

Vad behöver du göra?

Ta en bild under skoldagen som på något sätt visar upp skolans vardag. Det kan till exempel vara på byggnaderna, skolgårdarna, på lärare eller på klasskompisar. Det går utmärkt att ta bilden med mobilen.

Vad gör du med bilden?

Du skickar den via mejl till skolbibliotek@nykoping.se

Vad kan du vinna?

En bild utses till vinnare varje vecka och publiceras i skoltidningen. Vinnaren från också ett pris som är olika från vecka till vecka. Det kan vara en biobiljett, en fikabiljett till skolans fik, en bok osv. Det blir helt enkelt en överraskning.

Vad ska du tänka på?

Om du har tagit en bild där personer finns med måste du först fråga alla personer om de går med på att bilden publiceras i skoltidningen.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Elevrådet
Vinnarna i Elevrådets tävling!

ELEVRÅDET. Elevrådet hade en tävling på Instagram där man skulle svara på frågan: Vilken var världens största ö innan man upptäckte Grönland? Det här var ju en så kallad kuggfråga, eftersom Grönland förstås var världens störst ö också innan man upptäckte Grönland. Det kom in flera svar och många var …

Veckans bild
Marceline!

Illustration: Ellie Karlsson

Veckans bild
Veckans foto: glass

VECKANS FOTO. Nu är det varma årstiden här. Och med den så är det såklart dags för glass igen! Här i Hanna Hagbergs och Ellie Karlssons tolkning. /Redaktionen