Nyköpings Högstadium byter namn

Högstadiet

HÖGSTADIET. N:et från Nyköpings Högstadium-skylten på Omega har försvunnit, numera heter skolan yköpings Högstadium.

Av Noah Gahnertz

Noah Gahnertz foto.
Yköpings Högstadium Omega, Foto: Noah Gahnertz

Det var när jag var på väg mot skolan som jag upptäckte att N:et var försvunnet. Vart kunde det ha tagit vägen? Jag gick upp och kollade om N:et låg någonstans på marken, men inget N syntes till. Hur försvann N:et? Jag har ingen aning om hur det bara försvunnit, men antagligen är det någon som tagit bort det från fönstret ovanför eller så har det blåst väldigt kraftigt. Det här är ett fall vi måste lösa, om ni ser ett N här någonstans vänligen kontakta personal på skolan.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Högstadiet
Högstadiepodden om skolmaten

PODD. Lyssna på när Mariana, Sofia, Valentina, Pamela, Nilo och Havannah diskuterar vad de tycker om skolmaten. De har även intervjuat elever och personal på Omega. Lyssna här Alla åsikter som framkommer i podden och intervjuerna är elevernas/personalens egna. Foto: Wikimedia Commons; Casey Lehman

Högstadiet
Så har var profildagen för danseleverna i årskurs åtta

HÖGSTADIET. Redaktionen träffar elever som går på dansprofilen före och efter deras uppträdande på Culturums stora scen. Medea berättar att hon har haft dansprofilen från sjuan och hon alltid har gillat att dansa. – Jag kommer ihåg dansstegen ganska bra, om man bara får göra dem några gånger själv så …

Högstadiet
Så här var profildagen för musikeleverna i årskurs åtta!

HÖGSTADIET. Redaktionen träffar elever som går på musikprofilen före och efter deras uppträdande på Culturums stora scen. Det blir en hel del prat om själva uppträdandet men också om profilen i stort. På förmiddagen repar alla musikprofilelever i olika grupper och efter lunch ska alla upp på scen och köra …