Fler gluten- och laktosfria glassar!

Debatt

 

Bildresultat för glass i stora lass

På sommaren vill man förstås ha en glass, men det är inte alla som kan äta det. Det finns laktos- och glutenintoleranta som får ont i magen om de får i sig gluten eller laktos och det finns inte många glassar i GB GLACE sortiment som är fria från laktos och gluten.

Glass är gott och jag själv som är laktosintolerant älskar GB:s sandwichglass, men jag blir dålig i magen av att äta den eftersom den innehåller laktos, därför tycker jag att de borde ta in fler laktosfria och glutenfria alternativ som är mer av de populära glassarna som sandwich, daimglassen, 88:an och magnumglassarna som jag tycker är mums.

Jag vill inte köpa ett helt glasspaket och strutar för att behöva göra min egen glass, jag vill kunna köpa en glass från GB:s sortiment. Vad är det här för diskriminering GB håller på med mot laktos- och glutenintoleranta?

Jag vill även flika in att det är väldigt dyrt med laktos- och glutenfri kost, men varför är det så? Det är som om vi straffas för att vi inte kan äta laktos eller gluten.

Jag vill kunna äta en god glass i sommar utan några stora problem.

 

 

 

 

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Debatt
Är femtonåringar bra förare?

DEBATT. När man är 14 år och 9 månader får man ta lektioner inför AM-körkortet på en körskola. Sedan när man klarat kurserna måste man göra ett kunskapsprov och efter att man är 15 år och klarar man det så har man ett AM-körkort. Är utbildningen tillräcklig? Med ett AM-körkort …

Debatt
Jag blir så trött…

DEBATT. När jag gick på lågstadiet och en kille tog min mössa, ryckte mig i håret, snodde min penna var all respons jag fick från min lärare: ”Han gör det för att han gillar dig, killar är dåliga på att uttrycka sina känslor, han vill bara ha din uppmärksamhet”. Och …

Debatt
Konstgräs på fotbollsplan utanför Alpha!

INSÄNDARE. Idag finns det bara en asfaltsplan utanför Alpha. Det är därför inga är ute och kör fotboll på asfalten. Det gör att ungdomarna blir stillasittande och använder mobilen. För det första: Om skolan hade konstgräsplan istället för asfaltsplan skulle risken för att skada sig bli mindre för att underlaget …