Zlatan skadad, kommer han tillbaka och i så fall var?

Sport

I matchen mellan Manchester United och Anderlecht den 20 april skadar sig Zlatan allvarligt. Zlatan har aldrig haft en riktigt stor skada som hotat hans karriär men detta var den mest hemska skadan han har fått. Frågan är om han kommer tillbaka och i så fall var han spelar?

Av Jonathan Larsen, Andy Poloi Ishimwe och Robin Stämneryd

Torsdag 20:de april så var det match mellan Manchester United och Anderlecht i Europa League Kvartsfinal efter första matchen i Belgien stod det 1-1 och nu skulle dom mötas igen på Old Trafford. Matchen började med att Manchester United gjorde mål i 10:e minuten genom Henrikh Mkhitaryan. Men Anderlecht kontrade med mål av Hanni Sofiane.

Det var en tuff match i andra halvlek och Manchester United försökte hela tiden att pusha framåt och göra mål. I den 93:de minuten så kommer det en lång boll in i boxen och Zlatan hoppar för att nicka den och när han då slår i marken så landar han fel. Domaren pausar matchen för att se så allt är okej men det är det inte. Zlatan går haltande av och in till omklädningsrummet. Zlatan har aldrig haft en riktigt stor skada som hotat hans karriär men detta var den mest hemska skadan han har fått.

Matchen fortsatte men det vart inga mål i andra halvlek så det gick till övertid och i 107 minuten så gör Marcus Rashford mål. Matchen slutar tretton minuter senare men alla är fortfarande rädda över Zlatans skada.

Folk väntade i några dagar på svar och det gick runt massor av spekulationer om vad som hade hänt och om hans karriär är över eller bara säsongen.

Till slut så fick vi svar om skadan och svaret var väldigt dåligt för United fans. Zlatan hade brutit både främre och bakre korsbandet i sitt högra knä.

Eftersom han inte har skrivit på ett nytt kontrakt och han är redan är 36 är så är vi osäkra på om detta var hans sista match.  Zlatan själv har sagt att han ska komma tillbaka men denna gång starkare och att ge upp är inget alternativ.

Vi är osäkra om han kommer få ett nytt kontrakt med Manchester United eller inte men vi är säkra att han kommer tillbaka starkare.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sport
Khabib mot Conor som utbröt till kaos

SPORT. Den galna UFC fighten mellan  Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor slutade med en seger för ryska Khabib i fjärde ronden, och då utrbröt ett kaos. Khabib klättrade över stängslet och började slåss mot Dillon Danis, Mcgregors tränare. Medans Khabib attackerar tränaren blir Conor attackerad av tre män i Khabibs team …

Utrikes
Tsunamin i Indonesien

UTRIKES. Fredagen den 28 september skakades Indonesien av en kraftig jordbävning med magnituden 7,5 med en efterföljande tsunami. Indonesiska myndigheter förklarar detta som en massgrav. 2,4 miljoner människor drabbades av katastrofen och 17 000 har förlorat sina hem. Än så länge vet man inte hur många dödsoffer som kommer finnas men …

Utrikes
EU förbjuder memes

UTRIKES. Ett nytt EU-direktiv kan tvinga tjänster som Youtube, Facebook och Twitter att införa filter som automatiskt raderar material med upphovsrättsskyddat innehåll. Det innebär bland annat att memes kan försvinna från nätet. Så kallade memes fyller sociala medier som Twitter, Instagram och Facebook. Men snart kan de bara vara ett …