Zlatan skadad, kommer han tillbaka och i så fall var?

Sport

I matchen mellan Manchester United och Anderlecht den 20 april skadar sig Zlatan allvarligt. Zlatan har aldrig haft en riktigt stor skada som hotat hans karriär men detta var den mest hemska skadan han har fått. Frågan är om han kommer tillbaka och i så fall var han spelar?

Av Jonathan Larsen, Andy Poloi Ishimwe och Robin Stämneryd

Torsdag 20:de april så var det match mellan Manchester United och Anderlecht i Europa League Kvartsfinal efter första matchen i Belgien stod det 1-1 och nu skulle dom mötas igen på Old Trafford. Matchen började med att Manchester United gjorde mål i 10:e minuten genom Henrikh Mkhitaryan. Men Anderlecht kontrade med mål av Hanni Sofiane.

Det var en tuff match i andra halvlek och Manchester United försökte hela tiden att pusha framåt och göra mål. I den 93:de minuten så kommer det en lång boll in i boxen och Zlatan hoppar för att nicka den och när han då slår i marken så landar han fel. Domaren pausar matchen för att se så allt är okej men det är det inte. Zlatan går haltande av och in till omklädningsrummet. Zlatan har aldrig haft en riktigt stor skada som hotat hans karriär men detta var den mest hemska skadan han har fått.

Matchen fortsatte men det vart inga mål i andra halvlek så det gick till övertid och i 107 minuten så gör Marcus Rashford mål. Matchen slutar tretton minuter senare men alla är fortfarande rädda över Zlatans skada.

Folk väntade i några dagar på svar och det gick runt massor av spekulationer om vad som hade hänt och om hans karriär är över eller bara säsongen.

Till slut så fick vi svar om skadan och svaret var väldigt dåligt för United fans. Zlatan hade brutit både främre och bakre korsbandet i sitt högra knä.

Eftersom han inte har skrivit på ett nytt kontrakt och han är redan är 36 är så är vi osäkra på om detta var hans sista match.  Zlatan själv har sagt att han ska komma tillbaka men denna gång starkare och att ge upp är inget alternativ.

Vi är osäkra om han kommer få ett nytt kontrakt med Manchester United eller inte men vi är säkra att han kommer tillbaka starkare.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sport
Sverige slutar på en sjundeplats

SPORT. Handbolls-EM 2020 har tagit slut för oss i Sverige. Efter tre spelade matcher i huvudrundan ligger Sverige sist i tabellen med noll inspelade poäng. Landslaget hade två matcher (Ungern och Island) och hade en liten chans att komma trea i tabellen – vilket skulle innebära en placeringsmatch om 5-6-plats. …

Utrikes
Pewdiepie vill lägga ner ”sub to pewdiepie” rörelsen

UTRIKES. Felix Kjellberg eller Pewdiepie startade en ”meme eller rörelse” där man skulle prenumerera på hans kanal för att slå T-series 100 miljoner prenumeranter på Youtube (Pewdiepie ligger tätt bakom). Men nu vill han avsluta denna ”rörelse”. T-series, som är en indiskt företag som äger alla låtar i Bollywood, hade …

Utrikes
Apollo 13

UTRIKES. Apollo 13 var det tredje planerade rymduppdraget att landa på månen men något gick fel. Ungefär 56 timmar in i uppdraget exploderade syretank nummer två i servicemodulen. När detta hände så avbröts planerna att landa på månen och det största målet var att klara sig oskadda tillbaka till jorden. …