Redaktionen tipsar: THIS IS GOSPEL av Panic! At the Disco

Veckans låt

VECKANS LÅT. This is Gospel är en låt gjord av Panic! At the Disco. Artisten som sjunger är Brendon Urie. Låten handlar om en före detta medlem i bandets (Spencer Smith) kamp mot droger och alkoholism. Brendon skrev låten till Spencer, när han skrev den så var han arg på sig själv och på Spencer. ”Varför kan jag inte fixa det här?” ”Vad är det för fel på mig?” ”Vad är det för fel på dig?” var många av hans tankar under skrivandet.

Jag gillar den här låten eftersom den berättar en historia och både låten och musikvideon har mycket känslor.

 

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Veckans låt
Veckans låttips: ”The beautiful people”

VECKANS LÅT. Låten släpptes 1996 av Marilyn Manson. Det är en rockgrupp från Amerika och grundades 1989. Denna låt blev nominerad i MTV Video Music Award för den bästa rockvideon. Jag tycker om den här låten eftersom att Marilyn Manson är den bästa gruppen som finns, jag gillar hans stil …

Kultur/nöje
Veckans musiktips: musikalen Hamilton

VECKANS MUSIKTIPS. Redaktionen tipsar den här veckan om Hamilton: An American Musical, som är en musikal skriven och tonsatt av Lin Manuel Miranda. Musikalen bygger på Ron Chernows biografi om Alexander Hamilton, som var en av Amerikas mindre omtalade grundare. Varför jag tycker om musikalen är till och börja med för …

Veckans låt
Redaktionen tipsar: jullåtar

VECKANS LÅT. Last Christmas, Fairytale of New York och All i want for christmas is you är några av de populära jullåtar som spelas världen över i juletider. De här jullåtarna har miljontals spelningar på Spotify. Last Christmas av Wham! – Låten är skriven av George Michael och lanserades julen 1984 av popgruppen Wham!. Låten handlar mer om en kärleksaffär …