Redaktionen tipsar: WRONG SIDE OF HEAVEN av Five Finger Death Punch

Veckans låt

VECKANS LÅTTIPS. Five Finger Death Punch  är ett metalband från Las Vegas. Dom bildades 2005 och deras mest kända låtar (och mest spelade på Spotify) är Bad company, Jekyll and hide och Wrong side of heaven.

Låten handlar om att stoppa krig och att hjälpa folk. Det kanske inte klart framgår i texten men det gör det i musikvideon. Jag valde låten för att jag tycker den har ett bra budskap och jag tror att det är bra med en lite lugnare låt eftersom alla kanske inte gillar heavy metal.

Bandet har också en konsert i globen fredagen den 17/11 tillsammans med In Flames.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Veckans låt
Veckans låttips: ”The beautiful people”

VECKANS LÅT. Låten släpptes 1996 av Marilyn Manson. Det är en rockgrupp från Amerika och grundades 1989. Denna låt blev nominerad i MTV Video Music Award för den bästa rockvideon. Jag tycker om den här låten eftersom att Marilyn Manson är den bästa gruppen som finns, jag gillar hans stil …

Kultur/nöje
Veckans musiktips: musikalen Hamilton

VECKANS MUSIKTIPS. Redaktionen tipsar den här veckan om Hamilton: An American Musical, som är en musikal skriven och tonsatt av Lin Manuel Miranda. Musikalen bygger på Ron Chernows biografi om Alexander Hamilton, som var en av Amerikas mindre omtalade grundare. Varför jag tycker om musikalen är till och börja med för …

Veckans låt
Redaktionen tipsar: jullåtar

VECKANS LÅT. Last Christmas, Fairytale of New York och All i want for christmas is you är några av de populära jullåtar som spelas världen över i juletider. De här jullåtarna har miljontals spelningar på Spotify. Last Christmas av Wham! – Låten är skriven av George Michael och lanserades julen 1984 av popgruppen Wham!. Låten handlar mer om en kärleksaffär …