Stor undersökning på skolan: Vad behöver du för att må bra och utvecklas?

Högstadiet

HÖGSTADIET. Vad behöver just jag för att må bra och utvecklas? Alla elever på Nyköpings högstadium kommer att få chansen att svara på den frågan. Svaren kommer sedan sammanställas och användas för att se om det som Nyköpings kommun erbjuder sina ungdomar är det som ungdomarna behöver och vill ha. 

Initiativet till undersökningen kommer från högsta ort i kommunen och frågan kommer bara att gå ut till eleverna på Nyköpings högstadium. Svaren kommer att sorteras, bland annat på känslor och efterfrågade aktiviteter, och används sedan för att se hur väl kommunen matchar det som ungdomarna efterfrågar.

Så ta chansen och svara på frågan! Då har du också möjligheten att påverka det framtida utbudet för ungdomar i kommunen. Du är anonym när du svarar, det intressanta är resultaten för skolan som helhet.

Nästa vecka kommer alla mentorer på Nyköpings högstadium gå ut med frågan till sina klasser. Men du har redan nu möjlighet att gå in och svara på frågan.

Länken hittar du  här

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Högstadiet
Så har var profildagen för danseleverna i årskurs åtta

HÖGSTADIET. Redaktionen träffar elever som går på dansprofilen före och efter deras uppträdande på Culturums stora scen. Medea berättar att hon har haft dansprofilen från sjuan och hon alltid har gillat att dansa. – Jag kommer ihåg dansstegen ganska bra, om man bara får göra dem några gånger själv så …

Högstadiet
Så här var profildagen för musikeleverna i årskurs åtta!

HÖGSTADIET. Redaktionen träffar elever som går på musikprofilen före och efter deras uppträdande på Culturums stora scen. Det blir en hel del prat om själva uppträdandet men också om profilen i stort. På förmiddagen repar alla musikprofilelever i olika grupper och efter lunch ska alla upp på scen och köra …

Högstadiet
Redaktionen ute på stan: Vad tycker folk om vår skola och dagens ungdomar?

HÖGSTADIET. Veronica, Houda och Tuva gav sig ut på stan för att ställa två frågor till personer de stötte på: Vad tycker du om Nyköpings högstadium? och Vad tycker du om dagens ungdomar? Linda, 42 år, röroperatör på tvätteri Jag tänker på Alpha och Omega. Alpha var väldigt bra när …