Stor undersökning på skolan: Vad behöver du för att må bra och utvecklas?

Högstadiet

HÖGSTADIET. Vad behöver just jag för att må bra och utvecklas? Alla elever på Nyköpings högstadium kommer att få chansen att svara på den frågan. Svaren kommer sedan sammanställas och användas för att se om det som Nyköpings kommun erbjuder sina ungdomar är det som ungdomarna behöver och vill ha. 

Initiativet till undersökningen kommer från högsta ort i kommunen och frågan kommer bara att gå ut till eleverna på Nyköpings högstadium. Svaren kommer att sorteras, bland annat på känslor och efterfrågade aktiviteter, och används sedan för att se hur väl kommunen matchar det som ungdomarna efterfrågar.

Så ta chansen och svara på frågan! Då har du också möjligheten att påverka det framtida utbudet för ungdomar i kommunen. Du är anonym när du svarar, det intressanta är resultaten för skolan som helhet.

Nästa vecka kommer alla mentorer på Nyköpings högstadium gå ut med frågan till sina klasser. Men du har redan nu möjlighet att gå in och svara på frågan.

Länken hittar du  här

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Högstadiet
Hälsningar från Melody och Lisa till eleverna på skolan!

NYKÖPINGS HÖGSTADIUM. Skolbibliotekarien Jörgen har nyligen varit på bokmässan i Göteborg och passade då på att få tre böcker signerade. Det handlar om Jobbiga tjejer av Lisa Bjärbo, Johanna Lindbäck och Sara Ohlsson samt Mizeria och Lowkey av Melody Farshin. I båda fallen handlar det om personliga hälsningar till eleverna …

Högstadiet
9j och 9n ställer ut surrealistiska träd i biblioteket!

UTSTÄLLNING. På bildlektionerna har eleverna i årskurs nio målat surrealistiska träd. I skolbiblioteket har tidigare ställt ut målningar av 9i och 9m. Nu har vi bytt ut dessa till målningar av 9j och 9n. Jag har pratat med Viggo Karlsson som har med en målning. Det här är något som …

Högstadiet
Högstadiepodden om skolmaten

PODD. Lyssna på när Mariana, Sofia, Valentina, Pamela, Nilo och Havannah diskuterar vad de tycker om skolmaten. De har även intervjuat elever och personal på Omega. Lyssna här Alla åsikter som framkommer i podden och intervjuerna är elevernas/personalens egna. Foto: Wikimedia Commons; Casey Lehman