Redaktionen tipsar: TOO GOOD AT GOODBYES av Sam Smith

Veckans låt

VECKANS LÅTTIPS. Sam Smith är popsångare från Storbritannien, han uppmärksammades när han sjöng på Disclosure, som är en duo, genombrottsingel ”Latch”. 2014 toppade Smith BBC:s Sound of-lista, han vann också Kritikernas pris på The Brit Awards samma år.

I september 2017 släppte Sam Smith ”Too good at goodbyes”, jag tycker att det är en ganska bra låt och den är lugn och sansad skulle jag nog beskriva den. Låten handlar om kärlek och en avslutad relation, att bli lämnad. Det framgår tydligt i musikvideon att det handlar om relationer och äktenskap, och det Sam Smith sjunger är att relationen inte fungerar. Gospelkören i bakgrunden tycker jag ger låten ett power, det förstärker den liksom som gör att det helt enkelt blir en bra låt, sen har även Smith en fantastiskt bra sångröst.

”Jag har bara varit i obesvarade relationer där människor inte har älskat mig tillbaka. Jag antar att jag är lite lockad till det på ett dåligt sätt. En kille som jag var förälskad i förra året, han älskade inte mig.”

Smith kom ut som gay när han började sin karriär och han säger att han inte har något problem att prata offentligt om att vara homosexuell, men att han inte förstår varför det är ett problem.

 

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Veckans låt
Veckans låttips: ”The beautiful people”

VECKANS LÅT. Låten släpptes 1996 av Marilyn Manson. Det är en rockgrupp från Amerika och grundades 1989. Denna låt blev nominerad i MTV Video Music Award för den bästa rockvideon. Jag tycker om den här låten eftersom att Marilyn Manson är den bästa gruppen som finns, jag gillar hans stil …

Kultur/nöje
Veckans musiktips: musikalen Hamilton

VECKANS MUSIKTIPS. Redaktionen tipsar den här veckan om Hamilton: An American Musical, som är en musikal skriven och tonsatt av Lin Manuel Miranda. Musikalen bygger på Ron Chernows biografi om Alexander Hamilton, som var en av Amerikas mindre omtalade grundare. Varför jag tycker om musikalen är till och börja med för …

Veckans låt
Redaktionen tipsar: jullåtar

VECKANS LÅT. Last Christmas, Fairytale of New York och All i want for christmas is you är några av de populära jullåtar som spelas världen över i juletider. De här jullåtarna har miljontals spelningar på Spotify. Last Christmas av Wham! – Låten är skriven av George Michael och lanserades julen 1984 av popgruppen Wham!. Låten handlar mer om en kärleksaffär …