Renaida Braun medverkar i Melodifestivalen

Kultur/nöje

KULTUR/NÖJE. Förra året slog hon igenom i Idol. Renaida är nu klar för Melodifestivalen 2018.

Renaida var först ut i Melodifestivalens presskonferens där artisterna presenteras och även vem eller vilka som ska leda 2018 års Melodifestival, det blev David Lindgren. Renaida ställer upp med låten ”All The Feels”

Den 3:e Februari är det dags och då inleder Renaida hela Melodifestivalen på den första deltävlingen i Karlstad. Hon tävlar bland annat mot Benjamin Ingrosso och Kikki Danielsson. Edward Blom, som är en av de lite mer udda som medverkar i Melodifestivalen, tävlar också i första deltävlingen.

– Vi ville skapa utrymme för att ta ut svängarna lite underhållningsmässigt i år, sa schlagergeneralen Christer Björkman under presskonferensen.

Totalt är det 28 artister som medverkar i Melodifestivalen, och tävlar om att få representera Sverige i Eurovision Song Contest som är i Portugal nästa år. Första deltävlingen hålls i Karlstad, och därefter drar festen vidare till Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik och slutligen Friend’s arena i Stockholm.

 

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Krönika
Enfärgad tråkighet med lite orange

KRÖNIKA. Jag får en notis från Instagram. Jag undrar varför jag fått ett meddelade när jag inser vad det är för dag, dagen då vi får se omslaget på den nya boken. Omslaget som varit så vackert innan med fantastiska färger och symboler har bytts ut. Jag känner besvikelsen sprida …

Intervju
Fotoutställning på Omegas bibliotek

Profilen Redaktionen hade profildag på Sörmlands museum och passade då på att ta foton inne i museets berättande magasin (som man bara kommer åt genom guidade visningar). På biblioteket på Omega har vi ramat in och gjort en utställning av några av fotona. Jörgen intervjuade kort eleverna Alma Nyström och …

Krönika
1
Sluta säg att Snape är en bra person

KULTUR/NÖJE. Varning för spoilers om man inte har läst alla Harry Potter böcker. Severus Snape är en väldigt välskriven karaktär. Från första boken sågs han bara som en mobbare men visade sen sig att vara en dubbelspion. Det var i sista boken som han hjälpte Fenixorden att vinna kriget. Men …