Renaida Braun medverkar i Melodifestivalen

Kultur/nöje

KULTUR/NÖJE. Förra året slog hon igenom i Idol. Renaida är nu klar för Melodifestivalen 2018.

Renaida var först ut i Melodifestivalens presskonferens där artisterna presenteras och även vem eller vilka som ska leda 2018 års Melodifestival, det blev David Lindgren. Renaida ställer upp med låten ”All The Feels”

Den 3:e Februari är det dags och då inleder Renaida hela Melodifestivalen på den första deltävlingen i Karlstad. Hon tävlar bland annat mot Benjamin Ingrosso och Kikki Danielsson. Edward Blom, som är en av de lite mer udda som medverkar i Melodifestivalen, tävlar också i första deltävlingen.

– Vi ville skapa utrymme för att ta ut svängarna lite underhållningsmässigt i år, sa schlagergeneralen Christer Björkman under presskonferensen.

Totalt är det 28 artister som medverkar i Melodifestivalen, och tävlar om att få representera Sverige i Eurovision Song Contest som är i Portugal nästa år. Första deltävlingen hålls i Karlstad, och därefter drar festen vidare till Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik och slutligen Friend’s arena i Stockholm.

 

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kultur/nöje
K-pop, del 2. Gruppen BTS!

KULTUR OCH NÖJE. Bandet BTS består av sju medlemmar, Jimin, Jungkook, RM, V,  J-Hope, Suga och Jin. Suweys presenterar i denna artikel bandet och tipsar om album och låtar. BTS producerar och skriver sin egen musik. Många band får låtar skrivna och producerade åt dem men gruppen vill vara inblandade …

Kultur/nöje
1
K-pop, del 1. Presentation av K-pop!

KULTUR/NÖJE. K-pop, förkortning av koreansk pop, är en musikgenre som har sitt ursprung i Sydkorea. K-pop är den mest populära och bästsäljande musikgenren i Sydkorea. Under slutet av 1990-talet började K-pop spridas i Asien som en del av den koreanska vågen känd som Hallyu. K-pop har också uppnått global popularitet …

Kultur/nöje
Rubiks kub

Oscar Tsoi kommer i två artiklar att presentera Rubiks kub, som han är något av en expert på. Oscars kan själva lösa kuben på under en minut. Rubiks kub är ett 3D-pussel med sex sidor. Den vanligaste färgerna på kuben är röd, orange, gul, vit, grön och blå. Det finns …