Tips på mysiga julfilmer!

Kultur/nöje

KULTUR/NÖJE.

Redaktionen tipsar om 16 julfilmer att titta på under jullovet. Det är bara att välja och vraka! Du kan se trailers från filmerna här nedan.

Redaktionen önskar er ett spännande filmlov!

The princess switch

Merry kissmas

The spirit of christmas

Det börjar närma sig jul och advokaten Kate Jordan reser till Vermont för att ordna med försäljningen av ett värdshus. Värdshuset sägs vara hemsökt av ett spöke som även skrämt iväg alla andra före henne som försökt ordna försäljningen av det. Men när Kate lär känna och sedan även förälskar sig i spöket så blir allting mycket mer komplicerat.

A christmas prince

Christmas with a view

The holiday calendar

En romantisk julfilm där en begåvad fotograf ärver en magisk adventskalender som visar framtiden, för varje dag så öppnas en lucka med en symbol som är ett tecken på något speciellt som kommer hända under dagen. Efter några dagar börjar hon tro på kalendern, kan den hjälpa henne att hitta kärleken till jul?

Once upon a holiday

Julgåvan

Angel of christmas

Susan jobbar för en tidning och hennes största önskan är att få börja skriva egna artiklar. När hennes chef ger henne chansen så väljer hon att skriva historien om ängeln som alltid pryder familjens gran, ängeln sägs även vara magisk och kunna föra folk samman. Susan är inte särskilt förtjust i julen men träffar en konstnär, Brady som försöker få henne att uppskatta julen igen. Hur kommer det gå för Susan och hennes artikel om ängeln, som kan vara avgörande för hennes karriär? Kommer Brady lyckas väcka  jul intresset hos Susan?

The christmas chronicles

You can’t fight christmas

Christmas wedding planner

A wish for christmas

Miss me this christmas

4

How Sarah got her wings

How The Grinch stole christmas

En underbar jävla jul

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Krönika
Enfärgad tråkighet med lite orange

KRÖNIKA. Jag får en notis från Instagram. Jag undrar varför jag fått ett meddelade när jag inser vad det är för dag, dagen då vi får se omslaget på den nya boken. Omslaget som varit så vackert innan med fantastiska färger och symboler har bytts ut. Jag känner besvikelsen sprida …

Intervju
Fotoutställning på Omegas bibliotek

Profilen Redaktionen hade profildag på Sörmlands museum och passade då på att ta foton inne i museets berättande magasin (som man bara kommer åt genom guidade visningar). På biblioteket på Omega har vi ramat in och gjort en utställning av några av fotona. Jörgen intervjuade kort eleverna Alma Nyström och …

Krönika
1
Sluta säg att Snape är en bra person

KULTUR/NÖJE. Varning för spoilers om man inte har läst alla Harry Potter böcker. Severus Snape är en väldigt välskriven karaktär. Från första boken sågs han bara som en mobbare men visade sen sig att vara en dubbelspion. Det var i sista boken som han hjälpte Fenixorden att vinna kriget. Men …