Tips på mysiga julfilmer!

Kultur/nöje

KULTUR/NÖJE.

Redaktionen tipsar om 16 julfilmer att titta på under jullovet. Det är bara att välja och vraka! Du kan se trailers från filmerna här nedan.

Redaktionen önskar er ett spännande filmlov!

The princess switch

Merry kissmas

The spirit of christmas

Det börjar närma sig jul och advokaten Kate Jordan reser till Vermont för att ordna med försäljningen av ett värdshus. Värdshuset sägs vara hemsökt av ett spöke som även skrämt iväg alla andra före henne som försökt ordna försäljningen av det. Men när Kate lär känna och sedan även förälskar sig i spöket så blir allting mycket mer komplicerat.

A christmas prince

Christmas with a view

The holiday calendar

En romantisk julfilm där en begåvad fotograf ärver en magisk adventskalender som visar framtiden, för varje dag så öppnas en lucka med en symbol som är ett tecken på något speciellt som kommer hända under dagen. Efter några dagar börjar hon tro på kalendern, kan den hjälpa henne att hitta kärleken till jul?

Once upon a holiday

Julgåvan

Angel of christmas

Susan jobbar för en tidning och hennes största önskan är att få börja skriva egna artiklar. När hennes chef ger henne chansen så väljer hon att skriva historien om ängeln som alltid pryder familjens gran, ängeln sägs även vara magisk och kunna föra folk samman. Susan är inte särskilt förtjust i julen men träffar en konstnär, Brady som försöker få henne att uppskatta julen igen. Hur kommer det gå för Susan och hennes artikel om ängeln, som kan vara avgörande för hennes karriär? Kommer Brady lyckas väcka  jul intresset hos Susan?

The christmas chronicles

You can’t fight christmas

Christmas wedding planner

A wish for christmas

Miss me this christmas

4

How Sarah got her wings

How The Grinch stole christmas

En underbar jävla jul

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kultur/nöje
K-pop, del 2. Gruppen BTS!

KULTUR OCH NÖJE. Bandet BTS består av sju medlemmar, Jimin, Jungkook, RM, V,  J-Hope, Suga och Jin. Suweys presenterar i denna artikel bandet och tipsar om album och låtar. BTS producerar och skriver sin egen musik. Många band får låtar skrivna och producerade åt dem men gruppen vill vara inblandade …

Kultur/nöje
1
K-pop, del 1. Presentation av K-pop!

KULTUR/NÖJE. K-pop, förkortning av koreansk pop, är en musikgenre som har sitt ursprung i Sydkorea. K-pop är den mest populära och bästsäljande musikgenren i Sydkorea. Under slutet av 1990-talet började K-pop spridas i Asien som en del av den koreanska vågen känd som Hallyu. K-pop har också uppnått global popularitet …

Kultur/nöje
Rubiks kub

Oscar Tsoi kommer i två artiklar att presentera Rubiks kub, som han är något av en expert på. Oscars kan själva lösa kuben på under en minut. Rubiks kub är ett 3D-pussel med sex sidor. Den vanligaste färgerna på kuben är röd, orange, gul, vit, grön och blå. Det finns …