Tips på mysiga julfilmer!

Kultur/nöje

KULTUR/NÖJE.

Redaktionen tipsar om 16 julfilmer att titta på under jullovet. Det är bara att välja och vraka! Du kan se trailers från filmerna här nedan.

Redaktionen önskar er ett spännande filmlov!

The princess switch

Merry kissmas

The spirit of christmas

Det börjar närma sig jul och advokaten Kate Jordan reser till Vermont för att ordna med försäljningen av ett värdshus. Värdshuset sägs vara hemsökt av ett spöke som även skrämt iväg alla andra före henne som försökt ordna försäljningen av det. Men när Kate lär känna och sedan även förälskar sig i spöket så blir allting mycket mer komplicerat.

A christmas prince

Christmas with a view

The holiday calendar

En romantisk julfilm där en begåvad fotograf ärver en magisk adventskalender som visar framtiden, för varje dag så öppnas en lucka med en symbol som är ett tecken på något speciellt som kommer hända under dagen. Efter några dagar börjar hon tro på kalendern, kan den hjälpa henne att hitta kärleken till jul?

Once upon a holiday

Julgåvan

Angel of christmas

Susan jobbar för en tidning och hennes största önskan är att få börja skriva egna artiklar. När hennes chef ger henne chansen så väljer hon att skriva historien om ängeln som alltid pryder familjens gran, ängeln sägs även vara magisk och kunna föra folk samman. Susan är inte särskilt förtjust i julen men träffar en konstnär, Brady som försöker få henne att uppskatta julen igen. Hur kommer det gå för Susan och hennes artikel om ängeln, som kan vara avgörande för hennes karriär? Kommer Brady lyckas väcka  jul intresset hos Susan?

The christmas chronicles

You can’t fight christmas

Christmas wedding planner

A wish for christmas

Miss me this christmas

4

How Sarah got her wings

How The Grinch stole christmas

En underbar jävla jul

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kultur/nöje
Ett filmtips för bokälskare

KULTUR/NÖJE. Här kommer ett filmtips. You’ve got mail. Den är regisserad av Nora Ephron med Meg Ryan och Tom Hanks i huvudrollerna. Om man inte ville ha en bokhandel innan man såg den här filmen så vill man det garanterat efter. Själv har jag nog alltid tyckt att det vore …

Kultur/nöje
Filmade boktips! Tema: Rysare

FILMADE BOKTIPS. Skolbibliotekarien Jörgen Leidebrant tipsar om två riktigt rysliga böcker! Var beredd på något oväntat i det första klippet… För kamera och redigering står som vanligt den outröttlige Magnus Edgarsson.

Kultur/nöje
John Lundvik vann melodifestivalen

KULTUR/NÖJE. John Lundvik vann melodifestivalen med låten ”Too Late For Love”. John var förhandsfavoriten och han tog hem alla tolvpoängare och fick flest tittarröster. Han kommer att bli den första i Eurovisions historia som både sjunger för ett land och skriver en låt för ett annat land. Han har skrivit …