Veckans låttips: ”The beautiful people”

Veckans låt

VECKANS LÅT. Låten släpptes 1996 av Marilyn Manson. Det är en rockgrupp från Amerika och grundades 1989. Denna låt blev nominerad i MTV Video Music Award för den bästa rockvideon.

Jag tycker om den här låten eftersom att Marilyn Manson är den bästa gruppen som finns, jag gillar hans stil och jag tycker att han är väldigt bra på att uttrycka sin mening som andra i dagens samhälle inte riktigt vågar. Han använder kanske inte så bra ord i sina låtar och hans videos är väldigt brutala men det är ju därför jag tror att folk gillar honom, eftersom han är annorlunda. Jag uppfattar att han vill komma med budskapet att alla människor är fina och att de som är ”över alla andra” måste komma tillbaka ner på jorden och inse att de bara är ”människor” och inte är bättre än alla andra.

Redaktionen

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kultur/nöje
Veckans musiktips: musikalen Hamilton

VECKANS MUSIKTIPS. Redaktionen tipsar den här veckan om Hamilton: An American Musical, som är en musikal skriven och tonsatt av Lin Manuel Miranda. Musikalen bygger på Ron Chernows biografi om Alexander Hamilton, som var en av Amerikas mindre omtalade grundare. Varför jag tycker om musikalen är till och börja med för …

Veckans låt
Redaktionen tipsar: jullåtar

VECKANS LÅT. Last Christmas, Fairytale of New York och All i want for christmas is you är några av de populära jullåtar som spelas världen över i juletider. De här jullåtarna har miljontals spelningar på Spotify. Last Christmas av Wham! – Låten är skriven av George Michael och lanserades julen 1984 av popgruppen Wham!. Låten handlar mer om en kärleksaffär …

Veckans låt
Redaktionen tipsar: TOO GOOD AT GOODBYES av Sam Smith

VECKANS LÅTTIPS. Sam Smith är popsångare från Storbritannien, han uppmärksammades när han sjöng på Disclosure, som är en duo, genombrottsingel ”Latch”. 2014 toppade Smith BBC:s Sound of-lista, han vann också Kritikernas pris på The Brit Awards samma år. I september 2017 släppte Sam Smith ”Too good at goodbyes”, jag tycker att …