Slagsmålet i Färjestads bås

Sport

SPORT

I slutet av första perioden mellan Färjestaden och Malmö lördagen den 12 januari utbröt ett vilt bråk i Färjestads bås. Det var ett av säsongens värsta slagsmål.

Det va i slutet av första perioden av matchen mellan Färjestaden och Malmö som ett vilt slagsmål bröt ut i Färjestads bås då Färjestads Oskar Steen tacklade in Malmös Fredrik Händemark i båset.

Malmös Marcus Sylvegård hoppade in i båset för att börja slåss mot hemmaspelarna. Då utbröt ett rejält slagsmål i båset.

”Det här är något vi sällan ser inom hockeyn, varken i Sverige eller utomlands. Det här är old school. Det är nästan så att man får backa bandet till NHL på 70-talet”. Så säger kommentatorn Åke Unger.

Malmös Marcus Sylvegård fick matchstraff efter slagsmålet och Fredrik Händemark, Lars Bryggman och Färjestadens Oskar Steen och Gustav Rydahl åkte på utvisningar.

”Det var värt det”, menar Sylvegård.

Det var till slut Färjestad som tog hem segern med 3-1.

Leonora Holst

Källor: Expressen, Aftonbladet och SVT Sport

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sport
Khabib mot Conor som utbröt till kaos

SPORT. Den galna UFC fighten mellan  Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor slutade med en seger för ryska Khabib i fjärde ronden, och då utrbröt ett kaos. Khabib klättrade över stängslet och började slåss mot Dillon Danis, Mcgregors tränare. Medans Khabib attackerar tränaren blir Conor attackerad av tre män i Khabibs team …

Sport
Slopestyleåkare gör gay-historia i OS

SPORT. Gus Kenworthy kom sist i finalen, men kyssen med pojkvännen gjorde succé. Fler hbtq-personer medverkade i OS Pyeongchang och gjorde tillsammans gay-historia. Kyssen med pojkvännen hade blivit en världsnyhet.  OS i Pyeongchang är över, svenskarna tog 11 medaljer och norskorna fick medaljskörd då de tog flest guldmedaljer, men OS präglades inte …

Sport
Emma Lundh öppnar upp om sjukdomen

SPORT. Fotbollsspelaren Emma Lundh har kämpat med sin trötthet i flera år och nu vet hon varför. Hon har nu fått reda på att hon har MS. Hon berättar att det spelade ingen roll hur mycket hon sov, hon var fortfarande trött.  Emma Lundh har diagnostiserats med sjukdomen MS. Sjukdomen …