Slagsmålet i Färjestads bås

Sport

SPORT

I slutet av första perioden mellan Färjestaden och Malmö lördagen den 12 januari utbröt ett vilt bråk i Färjestads bås. Det var ett av säsongens värsta slagsmål.

Det va i slutet av första perioden av matchen mellan Färjestaden och Malmö som ett vilt slagsmål bröt ut i Färjestads bås då Färjestads Oskar Steen tacklade in Malmös Fredrik Händemark i båset.

Malmös Marcus Sylvegård hoppade in i båset för att börja slåss mot hemmaspelarna. Då utbröt ett rejält slagsmål i båset.

”Det här är något vi sällan ser inom hockeyn, varken i Sverige eller utomlands. Det här är old school. Det är nästan så att man får backa bandet till NHL på 70-talet”. Så säger kommentatorn Åke Unger.

Malmös Marcus Sylvegård fick matchstraff efter slagsmålet och Fredrik Händemark, Lars Bryggman och Färjestadens Oskar Steen och Gustav Rydahl åkte på utvisningar.

”Det var värt det”, menar Sylvegård.

Det var till slut Färjestad som tog hem segern med 3-1.

Leonora Holst

Källor: Expressen, Aftonbladet och SVT Sport

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sport
Sverige slutar på en sjundeplats

SPORT. Handbolls-EM 2020 har tagit slut för oss i Sverige. Efter tre spelade matcher i huvudrundan ligger Sverige sist i tabellen med noll inspelade poäng. Landslaget hade två matcher (Ungern och Island) och hade en liten chans att komma trea i tabellen – vilket skulle innebära en placeringsmatch om 5-6-plats. …

Sport
New England Patriots vann Super Bowl 2019

SPORT. 13-3 var siffrorna när New England Patriots vann över Los Angeles Rams i finalen i Super Bowl i amerikansk fotboll (NFL). Det var den sjätte gången på de senaste 18 åren som Patriots fick höja pokalen. Tom Brady, som spelar i Patriots, är den första som har vunnit sex stycken Super Bowls och ses nu som den bästa …

Sport
Emiliano Salas plan har hittats

SPORT. Fotbollsspelaren Emiliano Sala från klubben FC Nantes försvann med ett plan som skulle gått till Cardiff. Sala hade nyligen skrivit på för den engelska klubben för 15 miljoner euro. På flyget hade han skickat ett meddelande där han skrev att han var riktigt rädd och om de inte hörde …