Fototävling – Tema Kärlek

Tävlingar

TÄVLING.

Denna vecka är temat på tävlingen Kärlek!

Du ska skicka in ett foto där du har fångat din egen tolkning av veckans tema. Fotografiet kan vara taget var som helst, det behöver inte bara vara på något i skolan. Vi på redaktionen kommer att utnämna en vinnare som får ett pris.

Inlämning senast den 20 mars. Vinnaren utses i ett inlägg den 21 mars.

Regler:

  • Du ska ha tagit bilden själv annars blir du diskad
  • Inga foton på personer utan deras godkännande

När du har tagit ditt foto och är nöjd mejlar du till oss -> skolbibliotek@nykoping.se

Juryn består utav två tjejer i redaktionen från nian. 

Det uppskattas ifall du motiverar din bild, alltså hur du känner när du ser bilden och hur du ser bild.

Redaktionen

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tävlingar

TÄVLING. Vinnaren i fototävlingen är Daniella Said i 9d! Vi valde denna bild eftersom den var personlig och den hade en väldigt bra motivering. Motiveringen var ”Jag tog bilden när jag lagade mat tillsammans med min bror och jag ser på maten som kärlek och skog”. Grattis Daniella, du har …

Krönika
Månadens krönika är…

KRÖNIKA. ”Lyft på huvudet! För en bättre värld” av Hannes Lundåsen! Motiveringen av Kristoffer Kviberg lyder: ”Månadens krönika är skriven med ett imponerande språkligt driv och visar på en djup förståelse för ett ämne som ständigt påverkar oss och vår omgivning.  Skribenten lyckas skickligt hitta nya infallsvinklar på en problematik …

Tävlingar
Fototävling – Tema Mat

TÄVLING. Denna vecka är temat på tävlingen mat! Du ska skicka in ett foto där du har fångat din egen tolkning av veckans tema. Fotografiet kan vara taget var som helst, det behöver inte bara vara på något i skolan. Vi på redaktionen kommer att utnämna en vinnare som får …