Recension: Min bror monstret av Mårten Sandén

Recensioner

RECENSIONER.

Boken handlar om en 15-år gammal kille som heter Benjamin; han är smal, kort och kallas för Syrsan. Benjamin har en bror som har en sjukdom och är döv. Hans bror är stor och jättelång med långa armar och långa ben. Han kallas även ”monstret” av personer som inte känner honom för att han ser läskig ut. Benjamin måste jobba med kriminella saker för att få hem pengar, deras mamma är död och pappan är i en annan stad och är kriminell. Det är alltså Benjamin har en kompis som heter Snake, ibland kan Snake ge en bunt med pengar för att de ska få ihop det men ibland behövs Brorsan och Benjamin för kriminella jobb för att tjäna pengar. Men Brorsan hör inget och vet inget.

Jag tycker att boken var väldigt spännande för varje gång jag läste den var som en bok man ville bara läsa och läsa.

Jag rekommenderar boken till personer som gillar action, problem och spännande böcker.

Devran Demirel 8o

Bild: Raben & Sjögren

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Recensioner
Bokrecension: ”3096 dagar” av Natascha Kampusch

RECENSION. Jag har läst Natascha Kampusch självbiografi 3096 dagar. Detta är en sann berättelse om när tioåriga Natascha Kampusch var kidnappad i en mans källare i hela åtta år. Natascha var en helt vanlig tjej som när hon en dag skulle gå till skolan, blev ofrivilligt indragen i en vit …

Recensioner
Veckans Boktips: Pojken som fick lära sig att aldrig tappa pennan

RECENSIONER. Titeln: Percy Jackson (bokserie) Författaren: Rick Riordan Utgivningsår: Första boken, 2005 Genre: Fantasy, Humor, Äventyr Percy Jackson är en helt vanlig tolvåring… en väldigt konstig människa skulle ge den kommentaren. Percy Jackson är många saker, men vanlig är inte en av dem. Han föddes med otur… eller tur om …

Källkritik
Ordet är fritt – men behöver du säga allt du tänker?

RECENSION. Internet är ett demokratiskt forum där alla kan tycka och tänka hur de vill, men det finns begränsningar. Varje dag sprids hot och kränkningar som skulle vara otänkbart utanför internet. Vi måste fundera över hur vi talar till varann på nätet och vilka konsekvenserna blir. Hur ska nätroll bemötas? …