Recension: Min bror monstret av Mårten Sandén

Recensioner

RECENSIONER.

Boken handlar om en 15-år gammal kille som heter Benjamin; han är smal, kort och kallas för Syrsan. Benjamin har en bror som har en sjukdom och är döv. Hans bror är stor och jättelång med långa armar och långa ben. Han kallas även ”monstret” av personer som inte känner honom för att han ser läskig ut. Benjamin måste jobba med kriminella saker för att få hem pengar, deras mamma är död och pappan är i en annan stad och är kriminell. Det är alltså Benjamin har en kompis som heter Snake, ibland kan Snake ge en bunt med pengar för att de ska få ihop det men ibland behövs Brorsan och Benjamin för kriminella jobb för att tjäna pengar. Men Brorsan hör inget och vet inget.

Jag tycker att boken var väldigt spännande för varje gång jag läste den var som en bok man ville bara läsa och läsa.

Jag rekommenderar boken till personer som gillar action, problem och spännande böcker.

Devran Demirel 8o

Bild: Raben & Sjögren

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kultur/nöje
Filmtips: Bridget Jones Diary

FILM. Är du sugen på att titta på en riktig feelgood-film? Nu när sommaren kommer och det blir både ljusare och varmare kan det vara trevligt med en glad film. Filmen Bridget Jones Diary är från 2001 och regisserades av Sharon Maguire. I filmen medverkar bland annat Renée Zellweger, Colin …

Recensioner
Bokrecension – Oktober är den kallaste månaden

BOKRECENSION. Oktober är den kallaste månadenav Christoffer Carlsson Boken handlar om ett liv ute på landet i en ort, där det är väldigt sunkigt och där kriminella människor som inte kommer någonstans i livet hamnar. Polisen kommer en dag och knackar på den sextonåriga Veras dörr. De undrar var hennes …

Recensioner
Veckans serietips : The Vampire Diaries

RECENSION. Titeln : The Vampire Diaries Manusskrivare/skapare: Julie Plec och Kevin Williamson Genre: Fantasy,Drama,Romantik och lite Skräck. Handling: Elena Gilbert är en helt vanligt tonårstjej som bor i Mystic Falls. Hon bär på en riktigt stor sorg efter att hennes föräldrar råkar ut för en bilolycka och dött. En dag …