Du kommer förstå – dikt av Nathalie Forsling

Berättelser

POESI.

Solen skiner av glädje på ljusa tider

Månen lyser av styrka i mörka nätter

Träden viskar om hemligheter du inte kan höra

Vattnets vågor har mycket att komma med men du vägrar se

Du ser ett under

Jag ser en uppenbarelse

Det du ser är en lögn

öppna ögonen och se

öppna öronen och lyssna

Jag lovar att du kommer att förstå


Foto: Publicdomainpictures.net

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Berättelser
Grötlingboudd, del 3

BERÄTTELSE. Efter många misslyckade kast gav jag upp och satte mig ner på piren. Isak hade fått lite småfisk men inget imponerande, trots det fortsatte han ivrigt. Nu kände jag hur det började blåsa på. Man såg nu som en vägg av mörka moln som snabbt åkte in över viken. …

Berättelser
Lätt som en fjäder – dikt av Nathalie Forsling

POESI. Jag flyger                fram        fram fram Jag är lätt som en                              fjäder                fjäder fjäder Jag har lättat mitt                             hjärta             hjärta hjärta Min själ är fri från allt de onda Som fanns inom mig

Berättelser
C: 2 Del 16 Lumas

BERÄTTELSER. Del 16 Lumas: “Tänker du fortfarande inte tala med mig?” frågar jag ut i mörkret i det nedsläckta tält 12. Jag möts av tystnad. Alltid tystnad. “Det har gått veckor nu, vet du”, försöker jag och makar mig närmare sängkanten. Tystnad. Jag suckar och lutar mig tillbaka. Det är …