Högstadiepodden om TikTok och sociala medier

Högstadiet
2

PODD.

Vår podd har flyttat över till Soundcloud. Det blir både snyggare och mer lättanvänt på det sättet.

Det här avsnittet i högstadiepodden handlar om sociala medier och i synnerhet TikTok som har blivit väldigt stort bland ungdomar på senare tid.

Medverkande i podden:

Leah Björklund, 7n

Charline Bådenfalk, 7n

Rosalie Eriksson, 7o

Lorin Dag, 7m

Samtalsledare: Jörgen Leidebrant

Bild: nykoping.se

Ja, vi planerar att köra på här under våren och publicera poddar regelbundet. Hoppas vi får till det!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Poddar
Högstadiepodden om niornas praktik

NYKÖPINGS HÖGSTADIUM. Alla elever i årskurs nio på Nyköpings högstadium har nyligen varit ute på sina praktiker. Jörgen pratar med fyra killar som har med sig olika erfarenheter och insikter därifrån. Alla åsikter som framkommer i podden står för de som säger det och representerar ingen officiell linje. Medverkande: Emil …

Högstadiet
Intervju: Varför mobilfri skola?

NYKÖPINGS HÖGSTADIUM. Mobilfri skoldag infördes på både Alpha och Omega för alla elever vecka 47. Många arga elever protesterar vilt mot denna nya regel, ska inte eleverna få ha sina mobiler på rasterna? Eller är regeln verkligen så dålig som den låter? Eleverna på Nyköpings högstadium har precis fått regeln …

Debatt
Jag blir så trött…

DEBATT. När jag gick på lågstadiet och en kille tog min mössa, ryckte mig i håret, snodde min penna var all respons jag fick från min lärare: ”Han gör det för att han gillar dig, killar är dåliga på att uttrycka sina känslor, han vill bara ha din uppmärksamhet”. Och …