Flicka försvunnen i Uddevalla

Inrikes
1

INRIKES.

En flicka med namnet Wilma Andersson på 17 år försvann den 14 november. Polisen har hittat kroppsdelar från flickan och därför utesluter de att hon inte är vid liv. 

Wilmas pojkvän har anklagats för mord och är häktad, men nekar brottet. Hans försvarsadvokat säger att det är långt ifrån bevisat att hon blivit mördad. Pojkvännens pappa och en 40-årig kvinna är också misstänkta. Åklagare har försökt att få de häktade men behövde släppas på grund av häktningsförhandlingarna. 

Några månader efter tror polisen att de vet hur Wilma mördades, de har fått en väldigt klar bild. Men polisen vill ännu inte komma ut med något eftersom de fortfarande har kvar mycket arbete med denna utredning och inte kommit fram till något helt säkert ännu. 

Linnea Stenlund Jansson

Källor: 

Svt nyheter : https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/fynd-av-kroppsdel-bekraftar-17-ariga-flickans-dod

GT/ expressen: https://www.expressen.se/gt/krim/beskedet-pojkvannen-halls-fortsatt-insparrad/

Foto: https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Fil:Volvo_XC70_P24_Swedish_police_car_35-9110.jpg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inrikes
Oroväckande milt väder

VETENSKAP. Vid det här laget måste alla ha märkt att någonting inte står rätt till. Fågelkvitter i januari, plusgrader och vårkänslor. Vart är vintern? I år ligger temperaturen på flera platser i landet över 10 grader det normala för januari månad. Och i större delar av landet är det inte …

Inrikes
Nu är Vabruari här igen

INRIKES. Vabruari är en ordvits som är sannare än vad man önskar. I februari är det många som blir sjuka, framför allt småbarn. Och då behöver föräldrar stanna hemma och Vabba (Vård Av Barn). Därav namnet VABruari. Småbarn är de som drabbas värst av sjukdomar i februari men de är …

Inrikes
Kampen om kvinnlig rösträtt

INRIKES. Kampen om kvinnlig rösträtt var lång och hård, kvinnor fick höra om och om igen att de inte var skapta för att delta i politik. Men de lyckades till slut trots de många motgångarna och idag är det hundra år sedan förslaget om kvinnlig rösträtt gick igenom i riksdagen …