BTS första helt engelska låt Dynamite!

Kultur/nöje

KULTUR/NÖJE. Det sydkoreanska pojkbandet BTS slog ungefär alla rekord man kunde på YouTube med deras första helt engelska låt Dynamite. Videon samlade in över 100-miljoner strömningar under dess första 24 timmar.

Nu är den snart nästan uppe på 200-miljoner. Då är det bara tre dygn senare. Så killarnas fans – BTS Army – har varit flitiga när de kollat in de dansande killarna framföra låten Dynamite.

Här är några tankar som jag hade när jag tittade på bts helt nya sång, Dynamite . Självklart såg jag det mycket mer än en gång (videon har gått över Blackpinks How You Like That för att ha den största YouTube-premiären någonsin). Sann konst tar tider att njuta av. Inte bara får jag där en annan lysande låt från BTS, den är helt på engelska, och jag som är internationell fan kan äntligen stämma av den utan att sjunga helt fel, för att alla deras andra låtar är på koreanska. Sann konst tar tider att njuta av. Med den senaste trenden med retro koncept i K-pop är vi mer än glada att se BTS gå med, med pojkarna som dansar i 90-talskläder i en 90-tals miljö. Jag klagar inte! Du vet vad de säger: du kan inte gå fel med klassikern. Efter att spåren On och Black Swan så hoppades jag på många mer låter som är bra. Bandet levererar det i bucket-loads i Dynamite, vilket helt uppfyller våra önskemål! Jippie! Det faktum att BTS-medlemmar har ett mycket starkt band är ingen överraskning, och Jimin och Jungkook (AKA Jikook) ger varandra en hjärtvärmande piggyback-kram ytterligare bevisar det. 

Suweys Ali Mohamed

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Krönika
Enfärgad tråkighet med lite orange

KRÖNIKA. Jag får en notis från Instagram. Jag undrar varför jag fått ett meddelade när jag inser vad det är för dag, dagen då vi får se omslaget på den nya boken. Omslaget som varit så vackert innan med fantastiska färger och symboler har bytts ut. Jag känner besvikelsen sprida …

Intervju
Fotoutställning på Omegas bibliotek

Profilen Redaktionen hade profildag på Sörmlands museum och passade då på att ta foton inne i museets berättande magasin (som man bara kommer åt genom guidade visningar). På biblioteket på Omega har vi ramat in och gjort en utställning av några av fotona. Jörgen intervjuade kort eleverna Alma Nyström och …

Krönika
1
Sluta säg att Snape är en bra person

KULTUR/NÖJE. Varning för spoilers om man inte har läst alla Harry Potter böcker. Severus Snape är en väldigt välskriven karaktär. Från första boken sågs han bara som en mobbare men visade sen sig att vara en dubbelspion. Det var i sista boken som han hjälpte Fenixorden att vinna kriget. Men …